News

Norwegian technology for clean energy

Møt Stian fra Rainpower! Han er vår ambassadør i Norsk Industri sin kampanje #norskebærekrefter. Kampanjen skal gi innsikt og informasjon om grønn bærekraft i norsk industri. Det passer oss i Rainpower veldig godt, som leverandør til vannkraft Norge!

Rainpower og Hymatek har har stått for en komplett elektromekanisk leveranse til Statkraft som en av to kontraktører på til Vesle Kjela kraftverk! Vesle Kjela er et nytt fjellanlegg som utnytter fallhøyden i en eksisterende overføringstunell. Leveransen inkluderer turbinutrustning, vannveisutstyr, generator, transformator, kontrollanlegg og...

Ivirizu er et prosjekt på totalt 290 MW, der det skal bygges to kraftstasjoner (Juntas og Sehuencas). Rainpower har fått oppdraget med å levere tre vertikale Peltonturbiner og to vertikal Francisturbiner. I tillegg vil Rainpowers datterselskap, Hymatek Controls, levere komplette oljetrykksanlegg. Rainpower leverer utstyr i samarbeid med Spanske...

Statkraft har valgt Rainpower som leverandør av oppgradering av to av turbinene i Sima kraftverk. Leveransen består av modelltest, tre nye Pelton løpehjul, 10 nye injektorer, og rehabilitering av turbindeler til Lang Sima.

Annonsering

31.01.2019

Styret har gleden av å informere om at Vidar Borhaug er ansatt som ny CEO i Rainpower. Vidar vil ha sin første arbeidsdag 18. februar.